streda 6. októbra 2010

Pole Dancing

Alebo tancovanie pri tyči. Dostáva sa čoraz viac do popredia a musím povedať, že mne sa to náramne páči. Nemyslím samozrejme v akejkoľvek forme, skôr mám na mysli niečo elegantné, v štýle Dity von Teese. Môže to byť zaujímavý štart príjemného večera. Vy a váš partner, candlelight, luxusné spodné prádlo..
Nemôžem si pomôcť, žeriem to. A okrem zaručeného rozpálenia vášho chlapa získate aj bonus vo forme krásneho tela. Za hodinu trénovania spálite cca 250 kalórii, krásne si vypracujete svalstvo a zlepšíte kondičku, keďže udržať celú váhu rukami dá predsa len zabrať. Ó, a zaručene sa vám zvýši aj sebavedomie, na to som zabudla,). Ja vlastne žiadne nevýhody nevidím!



Trénovať sa dá naozaj hocikde, v telocvični, doma v obývačke, či aj v mhd-čke;-)


Aký je váš názor? Skúsili by ste niečo pdobné, či to radšej prenecháte ľahším devám??

9 komentárov:

  1. Ja by som jednoznačne šla do toho. Aj som si zisťovala, ale u nás nič také nemáme

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jedna nevyhoda co som zatial pocula zu velka zataz na klby nakolko svoje telo davate do extremnych poloch, pre telo velmi neprirodzenych....ale pre oko velmi krasnych...
    j.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. skúsila by som určite, určite, určite!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. stripterka neznamena hned lahka deva, cudovala by si sa draha moja co praca profi stripterky obnasa..je to umenie

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nevravim ze kazda stripterka je hned dievca lahkych mravov..ale dovolim si tvrdit ze vo vela pripadoch je to tak (ale neodsudzujem, kazdy naklada so svojim zivotom ako uzna za vhodne)..a samozrejme, ako som uz v uvode spomenula Ditu, moze to byt aj umenie..

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja chodim na kurz pole dance a na Slovensku sú takéto kurzy :) ja chodim do prievidze kde je krasne studio s tycami, takze vrelo odporucam. Je pravda ze zo zaciatku je dost silna svalovica ale aj to odide. No najkrajsi pocit je ten ked sa naucite novy trik :)

    Tekia

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja sa tomu venujem a dufam ze sa dostanem aj na sutaz tak baby smelo do toho :-)

    OdpovedaťOdstrániť